top of page
lets meat 2022 - save the date.jpg

WELKOM

Welkom op onze website,

Service-club Fifty-One Tongeren is sinds meer dan 35 jaar actief in Tongeren en omstreken. Onze beweging zet zich het hele jaar in om fondsen te werven voor sociale projecten en goede doelen. Wij noemen het graag “dienst aan de gemeenschap”.

Verder op deze site zal U een aantal door ons gesteunde projecten kunnen terugvinden. Maar deze beweging is meer dan enkel een serviceclub, de doelstellingen van de club worden immers door haar leden als volgt omschreven:

  • Het bevorderen van de vriendschap, achting en verdraagzaamheid .

  • Bijeenkomsten houden om wederzijds begrip verder te ontwikkelen

  • Dienen door initiatieven te begeleiden en te steunen.

 

Onze tweewekelijkse vergaderingen (1° en 3° donderdag van de maand ) dienen in de eerste plaats om projecten te detecteren, ze te onderzoeken en voor te dragen om dan een beslissing te nemen en de weerhouden voorstellen ook daadwerkelijk financieel te ondersteunen. Daarnaast trachten we een diversiteit aan thema’s op de agenda te plaatsen, gaande van cultuur, geschiedenis, wetenschappelijke thema’s tot actuele onderwerpen. Tevens worden op regelmatige basis sprekers uitgenodigd die rond specifieke onderwerpen hun kennis en mening kunnen geven.

De komende werkingsjaren zullen in het teken van de onderlinge verbondenheid en samenhorigheid staan. We zijn een grote club met 36 actieve leden, een mooie mix van jonge en minder jonge leden, waar ieders individuele bijdrage en inspanningen, groot of klein, op een gelijke manier gewaardeerd worden. Over de clubgrenzen heen willen we dan ook samenwerken met andere serviceclubs in de regio Tongeren en trachten bij te dragen aan het verwezenlijken van gezamenlijke projecten.

Laat ons een warm hart tonen in deze  maatschappij.

Diels Rudi

voorzitter Fifty-One Club Tongeren.

bottom of page