top of page

LEDEN

De werving van leden :

 

Zoals de traditie het wil, stelt men zich niet kandidaat om lid te worden van een Fifty-One Club. Een peter introduceert het kandidaat lid.  In functie van de openstaande beroepsclassificaties weerhoudt de club die mensen die verondersteld worden gevoelig te zijn voor de grote principes van onze beweging.

 

Los van de onontbeerlijke criteria van eerbaarheid, vergewist de club zich van de oprechte wens bij te dragen tot de verwezenlijking van de algemene doelstellingen en tot het welslagen van de dienst aan de gemeenschap, op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Bij zijn toetreding en na het aanvaarden van alle verplichtingen en verantwoordelijkheden wordt het nieuwe Fifty-One lid automatisch lid van de Fifty-One beweging.

 

De reeds bestaande vriendschap tussen de peter en het nieuw lid die aan de bron van het lidmaatschap ligt vergemakkelijkt de inschakeling in de club.

 

Elk Fifty-One lid moet ervan doordrongen zijn dat voor elk individu een rol en een verantwoordelijkheid zijn weggelegd in deze maatschappij.

 

De leden van Fifty-One Tongeren :

 

BECKERS Guido

BOLLEN Patrick

BOULET André

BRUNINX Herbert

CILISSEN Nico

DIELS Rudi

DUCHATEAU Lorry

JAGENEAU Eric

JANS Leo

KECKÖ Stefan

LAMBRECHTS Michel

LEROI Stijn

LISSENS Pierrot

​LOUWET Peter

 

MAES Frederik

MEIRE Eric

MEYERS Peter

MONNISSEN Mario

ONCLIN Marcel

RUYSSCHAERT Felix

SERONVALLE Didier

STEVENS Clement

STEVENS Kristof

THIJSEN Guy

TIMMERMANS Jos

VANBUUL Michel

VANDERMEER Hugo

VANDERSMISSEN Guy

 

bottom of page